Wijzigingen bij A3Roest

Dinsdagmorgen 24 januari zijn hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een ongeval aan de Mercurius in Krimpen aan de Lek. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een scooter en een auto. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel schakelde de hulp in van het mobiel medisch team, dat per traumahelikopter ter plaatse kwam. Het medisch personeel heeft het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed is overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.
Bron: Kwactueel

Helaas is de man op de scooter uit het nieuwsbericht onze geliefde collega Huig. Hij is tegen de passagierskant van de auto gereden en heeft een flinke klap gemaakt. Met 8 breuken in zijn linkerribben, een klaplong en een flink toegetakelde schouder is hij meegenomen door de ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Op het moment heeft hij de eerste operatie doorstaan en ligt hij nog in het ziekenhuis. Het is nog onbekend hoelang het herstel gaat duren.

Beer website

Omdat wij allemaal gek zijn op Huig, lijkt het ons een leuk idee om zoveel mogelijk kaartjes aan Huig te geven, maar daar hebben wij u voor nodig! Daarom willen wij u oproepen om massaal kaarten in te sturen voor onze zieke collega. Uiteraard kunt u ook een kaartje afgeven. Wij zorgen ervoor dat de kaarten dan bij Huig terecht komen. Hoe meer beterschapswensen, hoe sneller Huig weer op de been is!

Natuurlijk heeft het ongeluk van onze collega veel invloed op ons als bedrijf, omdat wij nu te maken krijgen met een personeelstekort. Om nog wel efficiënt te kunnen werken zullen er een aantal veranderingen plaats gaan vinden. Zo sluiten wij voortaan ook op donderdag. Dit wordt een dag waarop alleen gesleuteld gaat worden, zodat wij nog wel zoveel mogelijk voor uw brommer kunnen betekenen. Wat betekent dit voor u? Dat wij op donderdag niet telefonisch te bereiken zijn en dat de rest van de zaak gesloten is.