Symphony ST

De SYM Symphony ST.

Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. Tevens is de Symphony ST Euro 3 gecertificeerd.

De SYM Symphony ST wordt geleverd met een hoge zadel en 16 inch wielen wat zorgt voor extra rijcomfort voor de bestuurder. Door zijn 7,5 liter brandstoftank is deze scooter ook nog eens geschikt voor het maken van langere afstanden en dus ideaal voor woon- werkverkeer. Het model heeft een aantal handige accessoires om je rijervaring te verhogen: een ruim opbergvak, startonderbreker en inklapbare voetsteuntjes. Natuurlijk is ook deze scooter uit te breiden met andere accessoires zoals een windscherm, beenkleed, handmoffen en koffer.

2_quote-symphony-st-50cc

Bent u op zoek naar een echte allround scooter die geschikt is voor alle wegtypen? Dan is de SYM Symphony ST echt iets voor u! Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen bent u verzekerd van een echte kwaliteit scooter. De Symphony ST is leverbaar in Brown Silver en White en verkrijgbaar in zowel 25 km/h, 45 km/h en zelfs een 125cc motorscooter.

Te verkrijgen voor €2199,- exclusief kosten rijklaar maken.
De 125cc uitvoering te verkrijgen in beide kleuren voor €2499,- exclusief kosten rijklaar maken.

59_bk7c_99_symphonyst-1-1 59_wh006_99_symphonyst-1-1