Sym Allo

     Sym Allo

De SYM Allo geeft de term retro een extra dimensie. Dankzij de sierlijke vormen en de chroomafwerking gaat het bij deze scooter om gezien worden. Het is de trendy 4-takt ‘custom’ bike onder de 50cc scooters. De SYM Allo is ongetwijfeld het meest originele model van het hele scootergamma.

De SYM Allo wordt geleverd met een hoog zadel en een breed steunvlak voor de voeten. Dit zorgt voor unieke en comfortabele rijpositie. Het ruime zadel, het brede retro stuur, de talloze verchroomde elementen en de retro uitstraling van deze boulevard cruiser maken dat je niet naast de Allo kan kijken.

Ben je op zoek naar een echte gave retro scooter om heerlijk te cruisen over de boulevard? Dan is de SYM Allo echt iets voor jou! Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte kwaliteit scooter. Bij deze funscooter van SYM, die door zijn hippe kleurencombinatie niet voor niets een groot vrouwelijk publiek aantrekt, draait het maar om één ding: zien en gezien worden. Daarom is deze scooter ook nog eens uit te breiden met een scala aan accessoires. Denk hierbij aan een windscherm, smartphone houder of chrome achterdrager.

De Allo is leverbaar in White, Silver Gold, Black en Coffee, in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.
De 50cc uitvoeringen zijn te verkrijgen voor €1799,- exclusief kosten rijklaar maken in alle genoemde kleuren.

38_lx17348_99_allo50-138_bk5560s_99_allo50-138_wh8018p_99_allo50-1  Allo_L6S481S_Silver Gold_front left 90-resized