Nu doen we het anders..

Zoals u al gemerkt heeft gaan er dit jaar dingen anders dan dat u van ons gewend bent. Zo zijn wij de donderdag ineens gesloten en zijn er ondertussen wachttijden van ongeveer 2 weken. U weet ook dat dit komt, omdat wij nog een man tekort komen. Van veel kanten krijgen wij hulp aangeboden, waar wij erg dankbaar voor zijn!

Ook met betrekking tot de vakantie gaat het dit jaar anders dan normaal. U bent gewend dat wij de gehele vakantie open zijn, op misschien een paar dagen na. Dit jaar doen we het anders…

vakantiesluiting

We gaan niet allemaal weken op onze tenen lopen, maar hebben besloten om dit jaar allemaal tegelijk vakantie te nemen. Dit betekent dat wij straks 2 weken dicht zijn van 16 juli tot en met 31 juli. Door alle ontstane drukte, zien wij er stiekem best naar uit. Maar vooral willen we er zo voor zorgen dat wij allemaal weer fris en opgeladen ons werk voor u kunnen hervatten.

En oja… Zaterdag 1 juli zijn wij ook gesloten, want dan zijn wij allemaal te vinden op de jaarlijkse brommersprint in Jubbega.

1839